Butasi speciali


Va spuneam ca lucrez in vanzari si reprezint o asociatie de aproximativ 50 de pepinieristi din Sudul -Italiei, din regiunea Puglia (regiunea este recunoscuta Bari – Taranto pe plan mondial ca avand cea mai mare concentratie de viţă de vie de masa din lume, 2500 de hectare compacte pe sistem pergola !).

Am decis sa-i reprezint deoarece stilul lor de productie este unul artizanal ce se opune celui industrial, fiecare pepinierist avand la dispozitie intre 1 si 5 ha de pepiniera pe care il lucreaza cu mare atentie si daruire pentru ca numai din aceasta munca isi obtin venitul. Sunt niste oameni extrem de simpli si de placuti care muncesc cu mare daruire si au niste rezultate minunate.

Vita de vie este o investie pe termen lung  la care merita sa te gandesti foarte bine. Vorbim de niste plante care urmeaza sa stea in teren peste 25 de ani !!! Probabil ca nu suntem cei mai ieftini de pe piata, dar acest lucru trebuie sa va faca macar sa va ganditi ca acest pret se datoareaza unor motivatii.

Dupa ce le-am aflat si asteptarile mele au crescut asa cum presupun ca si asteptarile dv. vor creste din acest moment:

Alt motiv important pentru care i-am ales este faptul ca plantele lor stau in pepeiniera cu 3 luni mai mult in pamant decat in alte pepiniere din alte locatii geografice, iar cand le veti vedea cum arata, veti ramane cel putin impresionat ! sunt puternice, viguroase, ceea ce presupune si o rezistenta mult mai ridicata, cu o putere de crestere mare inca din primul an (ajunge la peste 3 m.) si cel mai important sunt sanatoase ! de aceea nici nu livrez in toamna, pentru ca in aceasta perioada ele inca stau in pepiniera !

Sunt de aproape 7 ani in Romania cu aceste plante, clientii mei din primul an sunt si acum sunt tot cu mine, de ce ? au constat diferenta de calitate dar si faptul ca sunt mereu alaturi de ei, sa-i consiliez din momentul in care planteaza – iar informatia este ,,cheia succesului’’, nu-i asa ?! clientii mei sunt impresionati deoarece au inregistrat o productie imediata, inca din primul an, si au constat ca teoria aceea precum ca o planta de vita de vie trebui sa produca abia in anul 4 sau 5 nu se mai verifica!

De fapt ratiunea mea pentru care i-am ales si care face diferenta majora dintre plante este selectia butasilor din pepiniera ! faptul ca la ei se face o selectie riguroasa (cele de categoria 1, a 2-a si a 3-a). Va spuneam ca ei sunt o asociatie de pepinieristi cu un stil artizanal de productie, astfel ca pentru ei e foarte important sa puna la comercializare numai plante din categoria intai (1).

Va doresc din tot sufletul meu sa faceti cel putin o astfel de productie ! Si credeti-ma ca se poate, si inca mai bine ca in Italia am vazut eu cu ochii mei, chiar aici in Romania!

Adina Zaharencu – Sales Manager

Pentru comenzi:

Adina Zaharencu (Director de Vanzari)

– 0744.270.987 -

 adina_zaharencu@yahoo.com


 

7 Responses to Butasi speciali

 1. VISTERNEANU FLORIAN says:

  Ma bucur ca o mana de oameni incearca sa faca ceva cu bagajul lor de cunostinte FELICITARI !!!!!!!!!

 2. cupon says:

  Ramai alaturi de noi si spune-ne ce pareri si sugestii ai.

 3. Lanny Vidler says:

  I just want to mention I’m all new to blogging and absolutely enjoyed you’re page. Very likely I’m going to bookmark your site . You actually have excellent stories. Thanks for sharing your blog.

 4. Pingback: My Homepage

 5. My Homepage says:

  Merely wanna state that this is very beneficial , Thanks for taking your time to write this. 691471

 6. vasy says:

  mi-ar trebui si mie vreo 10

 7. Biogreen says:

  Adevarat calitatea butasilor este foarte buna iar prinderea este exact cum spuneti anul acesta am luat si eu de la dumneavoastra si din 500 de butasi decat unul nu sa prins chiar sunt de calitate in aceiasi perioada am mai luat de la o pepiniera din tara si la 500 de butasi amo pierdere de 143 .Deci se vede diferenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>