2- Incearca sa NU depasesti perioada optima de plantare !

Incearca sa NU depasesti perioada optima de plantare 15 MARTIE – 15 APRILIE ! De ce ? Este important sa stiti ca in perioada aceasta nu este foarte mult soare pentru  planta de vita de vie si tocmai de aceea  porneste bine si creste in inaltime cand vine caldura si soarele ea se opreste din crestere si de aceea ar fi bine sa le plantati la timp tocmai pentru a forma acel cordon puternic de care va vorbeam pentru ca mai apoi in anul II planta sa fie pregatita sa intre in productie.

Si tot in acest sens va rog sa fiti atenti la acele ,,oferte pachet’’ pe care le primiti si anume plante impreuna cu servicii de plantare incluse sau – la cheie – Da, este valabila oferta numai daca firma este suficint de mare si de capabila si de onesta…eu stiu ce sa zic ?! adica firma respectiva trebuie sa va dea garantia ca va planteaza la timp iar daca se prelungeste (are multi clienti si trebuie totusi sa se incadreze in perioada optima de plantare care e de numai 4-6 saptamani!) sa fiti convinsi ca pierdeti un an din productia plantei. De ce trebuie sa fie onesti cu dv. ? pentru ca firmele de acest gen trebuie sa va dea la un pret mult mai mic decat daca le-ati fi luat separat: adica plante de undeva si serviciile din alta parte, asta inseamna ca de undeva trebuie sa economiseasca, de asta trebuie sa va ingrijiti dv. ca firma este onesta cu dv. si va da si produse de cea mai buna calitate si servicii la timp si ireprosabile (deci nu in graba !).

Astept comenzile dv. la:

0744.270.987 – Adina Zaharencu (Director de Vanzari)

www.butasidevie.ro

adina_zaharencu@yahoo.com

 

This entry was posted in Cum va propun sa faceti viticultura ?. Bookmark the permalink.

One Response to 2- Incearca sa NU depasesti perioada optima de plantare !

  1. nini andone says:

    super

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>